Ló- és biztonsági felszereléseket, illetve állategészségügyi és technológiai termékeket kapott Egyesületünk a Decathlontól

Munkánkhoz nélkülözhetetlen eszközöket kapott Egyesületünk a Decathlontól. A felszerelések között többek közt a Támogató, illetve Egyesületünk logójával ellátott nyeregalátétek, továbbá ütéscsillapítók, lovaglókobakok, póni nyereg, kantárok, hevederek, állategészségügyi termékek és egyéb eszközök szerepelnek. A Decathlon Magyarországtól és a Fouganza Hungary-től kapott eszközök értéke 250.000 Ft.

-


 

Gyerekszállításra alkalmas kisbuszt kapott Egyesületünk az MVM ZRt.-től

A Magyar Villamos Művek ZRt.-től elnyert támogatás mértéke 2014-ben 1.000.000 Ft, mely segítségével Egyesületünk egy gyerekcsoportok szállítására alkalmas kisbuszt vásárolhatott. Régóta problémát okozott Egyesületünknek, különösen a nyári táboroztatások idején, illetve bizonyos iskolák helyszínre juttatása esetén, hogy nem rendelkeztünk megfelelő személyszállító kapacitással. A támogatás segítségével egy Mitsubishi L300-as típusú kisbusszal 8 személyt is tudunk szállítani.

-

A fennmaradó támogatási összegből Egyesületünk fedezhette lovaink patkolási díját.


 

Egyesületünk 2015-ben is részt vett a Nemzeti Vágta, MVM Paralovas Bemutatóján.

 


 

SZJA 1% felajánlások felhasználása 2015 rendelkező évből

SZJA 1%-ból, 2015 rendelkező évben, Egyesületünk 566 816 Ft összeget kapott, amelyet ezúttal is köszönünk minden felajánlónak!

Az összeg felhasználása az alábbiak szerint történt:

- 425 116 Ft-ot a szervezet alapcéljainak folytatására fordította: lovasterápiához szükséges fejlesztő eszközök, ló felszerelések, takarmány kiegészítők, pataszabályozás, lovas biztonsági kiegészítők.

- 141 700 Ft-ot a szervezet intergrált lovas-iskola fenntartási költségeire fordította.